Italië

De Italiaanse keuken is gebaseerd op eenvoud en het gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten zoals olijfolie, tomaten, knoflook en basilicum. Deze stijl legt de nadruk op de natuurlijke smaken van de ingrediënten, met gerechten zoals pasta, pizza en risotto als bekende voorbeelden.

Pasta

baked-feta-pasta-standard.jpg
baked-gnocchi-3-standard.jpg
baked-mac-and-cheese-2-1024x1536-standard.webp
baked-ravioli-18-standard.jpg
beef-stroganoff-1024x1536-standard.webp
butternut-squash-carbonara-pasta-2-1024x1536-standard.jpg
butternut-squash-mac-and-cheese-6-1024x1536-standard.jpg
cacio-e-pepe-2-standard.webp
cheesy-tortellini-and-sausage-bake-8-1024x1536-standard.jpg
chicken-penne-pasta-1024x1536-standard.jpg
creamy-chicken-pesto-pasta-3-standard.jpg
creamy-mushroom-pasta-3-1024x1536-standard.webp

Pizza